З нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників сільського господарства в обласній державній адміністрації відбулися урочисті заходи.

18 листопада 2022

Зі святом працівників сільського господарства краю привітали:

Заступник начальника обласної військової адміністрації Ігор ГАЙДУК сказав, що сьогодні аграрна галузь є однією з провідних в економіці області. Агропромисловий комплекс Тернопільщини займає 3 місце серед областей за рейтинговими показниками по виробництву валової продукції. Окрім цього, входить до п’ятірки кращих по урожайності зернових і технічних культур.

 Рік став випробуванням, як для аграріїв, так і для всієї країни. Ви збирали урожай під звуки сирен. Ви гідно тримаєте продовольчий фронт, який забезпечує всю область і не тільки. Дякуємо за зразкове виконання своїх обов'язків.

Перший заступник голови обласної ради Володимир БОЛЕЩУК  зазначив, що цей рік справді показав наскільки важливим є українське сільське господарство для всього світу. Саме завдяки експорту українського зерна вдалося врятувати майже 100 мільйонів людей від крайньої бідності та голоду. В цьому — ваша заслуга. Сьогодні ми дякуємо кожному працівнику сільськогосподарського підприємства за працю та відповідальність. Адже попри складну геополітичну ситуацію в країні, економічну кризу, ви продовжуєте надійно тримати свій продовольчий фронт. Дякуємо й за вашу активну волонтерську діяльність: ви невтомно допомагаєте Збройним Силам України, підтримуєте людей, які переїхали в нашу область з тих регіонів, що зазнали ворожої атаки. Ви — справжні патріоти, справжні українські господарі, які своєю працею роблять Україною сильнішою.

За високий професіоналізм, сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підвищення ефективності сільськогосподарського виробництва та з нагоди Дня працівників сільського господарства, кращі працівники галузі були відзначені державними нагородами, цінними подарунками, грамотами голови обласної військової  адміністрації та обласної ради.