ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Державного навчального закладу „Тернопільський навчально-курсовий комбінат”

13 березня 2023

ОГОЛОШЕННЯ

про проведенняконкурсу на заміщення вакантноїпосади директора Державногонавчального закладу „Тернопільськийнавчально-курсовий комбінат”

Відповідно до статей 9, 24 Закону України „Про професійну (професійно-технічну) освіту”, пункту 1.1. розпорядження Кабінету Міністрів України від    25 жовтня 2017 року № 831-р „Питання управління державними закладами професійної (професійно-технічної освіти), підпорядкованими Міністерству освіти і науки України”, пункту 8 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від                  16 жовтня 2014 року № 630 (із змінами), Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 17 липня 2019 року № 998, Статуту Державного навчального закладу „Тернопільський навчально-курсовий комбінат” (із змінами), затвердженого наказом департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації від 27 лютого 2014 року № 21-од, департамент агропромислового розвитку обласної військової адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Державного навчального закладу „Тернопільський навчально-курсовий комбінат”, що знаходиться за адресою: 47003, Тернопільська область, м. Кременець, вул. Чернихівського, 8.

 

Посадові обов’язки визначені статтею 24 Закону України „Про професійну (професійно-технічну освіту)” та укладеного з уповноваженим органом контракту.

 

Умови оплати праці керівника визначені:

       постановою Кабінету Міністрів України від 30 серпня 2002 року № 1298 „Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери”;

       наказом Міністерства освіти і науки України від 26 вересня 2005 року     № 557 „Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ”;

       наказом Міністерства освіти і науки України від 15 квітня 1993 року          № 102 „Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти”.

 

Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу:

особи, які вільно володіють державною мовою, мають вищу освіту другого рівня за ступенем магістра (спеціаліста), моральні якості і фізичний стан яких дає змогу виконувати обов’язки керівника закладу, та стаж роботи на керівних посадах системи професійної (професійно-технічної) освіти або у галузі економіки, для якої здійснюється підготовка робітничих кадрів у цьому закладі освіти, не менше трьох років.

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України „Про захист персональних даних”;

автобіографія;

оригінал та копія паспорта громадянина України або ID-картки;

оригінал та копія документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

оригінал та копія Державного сертифікату про рівень володіння державною мовою (витяг з реєстру Державних сертифікатів про рівень володіння державною мовою), що підтверджує рівень володіння державною мовою, визначений Національною комісією зі стандартів державної мови;

оригінал та копія трудової книжки;

довідка про відсутність судимості.

Можна подати інші документи, які підтверджуватимуть професійні та/або моральні якості.

 

Документи кандидати подають особисто до конкурсної комісії за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького 14, каб. 212 до 03 квітня 2023 року.

 

Орієнтовні дати та місце початку конкурсного відбору, його тривалість:

до 07 квітня 2023 року розгляд поданих на конкурс документів та допуску кандидатів на заміщення вакантної посади керівника до участі у конкурсі        (м. Тернопіль, вул. Князя Острозького 14, каб. 208.);

       11 квітня 2023 року проведення загальних зборів трудового колективу Державного навчального закладу „Тернопільський навчально-курсовий комбінат” щодо представлення кандидатами програм розвитку закладу освіти на середньострокову перспективу та рекомендації конкурсній комісії щодо кандидатури на посаду керівника (актова зала комбінату за адресою: Тернопільська область, м. Кременець, вул. Чернихівського, 8);

13 квітня 2023 року засідання конкурсної комісії щодо визначення переможця конкурсу (м. Тернопіль, вул. Князя Острозького 14, каб. 208.).

 

Прізвище, ім’я, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі:

Борсуля Валентина Миколаївна, тел. 0977479804, електронна адреса: kadry2depapk@ukr.net.